Verizons $ 40 ubegrænsede Synlige service løfter sin hastighed på 5 Mbps for at byde Google Pixel 3a velkommen – My Blog
Home » Old Tech » Verizons $ 40 ubegrænsede Synlige service løfter sin hastighed på 5 Mbps for at byde Google Pixel 3a velkommen

Verizons $ 40 ubegrænsede Synlige service løfter sin hastighed på 5 Mbps for at byde Google Pixel 3a velkommen

Verizons synlige telefontjeneste er en fantastisk mulighed for folk, der ikke ønsker at bruge et bundt på deres regning hver måned, men dets ubegrænsede kræk på $ 40 om måneden har altid fået en fangst: Datahastighederne er begrænset til 5 Mbps, hvilket er smerteligt langsomt, når du prøver at streame videoer eller spil på farten.

Fra i dag, Synlig er at løfte hætten i en begrænset periode. Det er ikke klart, hvor længe promoveringen vil vare – Synlig siger, at udbuddet vil blive bestemt “, når vi lærer mere om medlemsbehov” – men både nye og nuværende medlemmer kan drage fordel af det. Synlig siger, at nye medlemmer kun behøver at genstarte deres telefoner for at drage fordel af de ikke-lukkede hastigheder.

Visible har også annonceret, at Google Pixel 3a og 3a XL tilslutter sig sit netværk, der allerede inkluderer iPhone (6 og nyere), Pixel 3 og 3 XL, Samsung Galaxy S9 og S9 +, og den ZTE-fremstillede Synlig R2. Derudover sagde Visible, at Googles telefoner vil være tilgængelige til køb via transportørens websted i de kommende uger.

Besøg for at få flere oplysninger om tjenesten og aktuelle tilbud www.visible.com.

Bemærk: Når du køber noget efter at have klikket på links i vores artikler, tjener vi muligvis en lille provision. Læs vores politik for tilknyttet link for flere detaljer.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *