The Full Nerd ep. 99: Ryzen 3000, Radeon RX 5700 og GeForce RTX Super revideret – My Blog
Home » Old Tech » The Full Nerd ep. 99: Ryzen 3000, Radeon RX 5700 og GeForce RTX Super revideret

The Full Nerd ep. 99: Ryzen 3000, Radeon RX 5700 og GeForce RTX Super revideret

Vi er kun et show væk fra vores milepæl 100-episode, men det her man kan være endnu mere spændende. I denne episode af The Full Nerd, Gordon Mah Ung, Brad Chacos, og Adam Patrick Murray grave i de jordskødende hardwareafgivelser, der rystede pc’en denne uge.

I løbet af de sidste syv dage har vi set den hurtigt forventede frigivelse af AMD’s Ryzen 3000 CPU’er og Radeon RX 5700-serien grafikkort, begge bygget ved hjælp af den brancheførende 7nm fremstillingsproces. Disse dele sparker røv, og for første gang i lang tid har AMD beslaglagt CPU-kronen fra Intel (skønt Intel stadig har en kant i nogle scenarier). Selv Intels Core i9-chips har meget lidt plads til at manøvrere i skyggen af ​​den uhyrlige 12-core 24-trins Ryzen 9 3900X.

Foruden 7nm er Radeon RX 5700 GPU’er også bygget ved hjælp af en helt ny “RDNA” grafikarkitektur, der løser mange af ulemperne i tidligere Radeon GPU’er, men de kan ikke helt matche Ryzen’s morderslag. Det skyldes, at Nvidia forsøgte at stjæle AMD’s torden med lanceringen af ​​nye GeForce RTX “Super” grafikkort, der effektivt skifter ydelse ned i en prisniveau, med $ 399 GeForce RTX Super, der leverer rammer på niveau med de originale $ 499 RTX 2070 og $ 499 RTX 2070 Super matcher næsten den originale $ 700 RTX 2080. Deres lancering fik AMD til at skære Radeon RX 5700-serien i pris, før næste gen-grafikkort endda blev frigivet.

Så ja, det har været en travl uge. Vi havde så meget at tale om, at episoden er tæt på næsten to timer, et af de længste shows, vi nogensinde har haft.

Du kan se det hele i videoen indlejret ovenfor. Du kan også se Den fulde Nerd-episode 99 på YouTube (abonnere på kanalen, mens du er der!) eller lyt til den på Soundcloud, hvis du foretrækker lyden alene.

Apropos lyd kan du abonnere på The Full Nerd i iTunes (Skriv venligst en anmeldelse, hvis du nyder showet). Vi er også med Stitcher, Google Play, eller du kan pege din foretrukne podcast-kyndige RSS-læser til: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:226190044/sounds.rss

Har du et pc- eller spilrelateret spørgsmål? Send e-mail til thefullnerd@pcworld.com, så prøver vi at besvare det i næste afsnit. Du kan også deltage i pc-relaterede diskussioner og stille os spørgsmål om Full Nerd’s Discord-server. Endelig skal du huske at følge PCWorld på Facebook, Youtube, og Ryk at se fremtidige episoder live og vælge vores hjerner i realtid!

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *