Mobvoi har lanceret TicWatch Pro 4G med en rabat, fordi 4G ikke fungerer endnu – My Blog
Home » Old Tech » Mobvoi har lanceret TicWatch Pro 4G med en rabat, fordi 4G ikke fungerer endnu

Mobvoi har lanceret TicWatch Pro 4G med en rabat, fordi 4G ikke fungerer endnu

Der er måske ikke meget at blive begejstret for, når det kommer til Wear OS-ure i disse dage, men det forhindrer ikke Mobvoi. Efter at have tackle det mellemklasse marked med TicWatch E2 og S2 tidligere på året, har det nu øjnene på det øverste niveau af Android-baserede wearables såvel som med det nyeste ur.

Som navnet antyder, er TicWatch Pro 4G / LTE i det væsentlige sidste års TicWatch Pro med mobilfunktioner. Det leveres i en sort sort farve og bringer en 1,4 tommer 400 x 400 AMOLED-skærm, GPS, NFC, en pulssensor og IP68-vandmodstand. Det betyder også, at du får den forrige generation af Wear 2100-processor, en stor sag og det samme 415mAh-batteri. Mobvoi siger imidlertid, at den nye model er 11 gram lettere end den ikke-4G og stadig har to dages batterilevetid. Du får også alle de nyeste Wear OS-funktioner, herunder Google Assistant og fliser.

Der er kun et problem: 4G LTE-forbindelsen fungerer ikke endnu. Om det skyldes et overholdelsesproblem eller brugen af ​​eSim tech er uklar, men bunden er, hvis du køber TicWatch Pro 4G, får du ikke 4G endnu. Mobvoi sagde, at kunder vil være i stand til at aktivere 4G / LTE-funktionen “en måned senere.” For at kompensere har virksomheden nedsat pris på uret med $ 20 til $ 280 indtil det tidspunkt. Efter 10. august sælger uret til sin sædvanlige pris på $ 299, sagde Mobvoi.

Blandt de funktioner, der fungerer på TicWatch Pro 4G, er Mobvois unikke Essential Mode, der forlænger batteriets levetid til 30 dage ved at omdanne det til et digitalt ur med gamle skoler med tid, dato og trin. Det inkluderer også en ny SOS Alerts-funktion, der straks ringer til 911 og sender din placering i tilfælde af en nødsituation med et enkelt tryk. Du kan også TicMotion 2.0, der “autonomt sporer en bredere vifte af realtidsbevægelser, herunder hurtig gåing og løb,” mens en fremtidig opdatering også giver svømmetræning.

Du kan bestille Mobvoi TicWatch Pro 4G fra Amazon til den nedsatte pris på $ 280 indtil 10. august.

Bemærk: Når du køber noget efter at have klikket på links i vores artikler, tjener vi muligvis en lille provision. Læs vores politik for tilknyttet link for flere detaljer.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *