iLife Shinebot W400 anmeldelse: Denne robotmop er en flittig skrubber – My Blog
Home » Old Tech » iLife Shinebot W400 anmeldelse: Denne robotmop er en flittig skrubber

iLife Shinebot W400 anmeldelse: Denne robotmop er en flittig skrubber

ILife Shinebot W400 er en velkommen afgang fra den typiske robot gulvmoppe. Mange af dens konkurrenter kan beskrives mere præcist som robotgulv vinduesviskere, fordi de ikke opnår de samme resultater, som du får med anstrengelsen for at udføre jobbet selv med en stickmop.

Denne gulvvaskrobot kommer meget tættere på dette mål. Det flittigt scrubs gulve, hvilket giver den nødvendige agitation for at løfte stædige pletter og forlade overfladen pletfri.

Design

ILife Shinebot W400 er en stor bot. Med en højde på 4,72 tommer og en heft på mere end 7 pund er det en meget mere portabel end iRobot Braava Jet 240, som kun er 3,3 tommer høj og vejer mindre end tre pund.

Et multifunktionspanel øverst på roboten inkluderer kontroller til start og stop af rengøringer, skifte mellem de fire rengøringsmetoder (mere om det på en smule) og få stemmevarsler om robotens status. Et par indikator-LED’er sporer batteri og vandstand. Barmhjertigt er et udtrækkeligt håndtag inkluderet under panelet for at gøre det mindre besværligt at rive Shinebot W400 værelse til værelse.

ilife nye w400 gulvvaskrobot 3 iLife
Shinebot W400 bruger en hurtigt roterende mikrofiberbørste til at agitere pletter og snavs.

Shinebot W400 bruger en hurtig roterende mikrofiberbørste og en skraber til at skrubbe og fjerne snavs. Inde i roboten holder et par tanke med individuelle indgange og udløb adskilt rent og beskidt vand adskilt. Det er værd at bemærke, at du ikke kan tilføje vaskemiddel til denne maskins rent vandtank. Et dusin antikollisions- og antidropsensorer, der er placeret omkring roboten, gør det muligt for den at navigere sikkert i dit husholdnings terræn.

Robotten kommer for det meste samlet og klar til at rulle sammen med flere tilbehør. Disse inkluderer et opladnings dock og strømkabel, en fjernbetjening, der inkluderer de fleste af funktionerne på robotens kontrolpanel, en udskiftende mikrofiberrulle og et rengøringsværktøj.

Opsætning og ydeevne

Første ting først: Shinebot W400 skal være indstillet i sin dock for at oplade. Det er dog bemærkelsesværdigt, at roboten ikke kan vende tilbage til sin dock, når dens batteri løber tør – du skal hente den og sætte den der selv. Ulempen med dette er, at du kan placere dock, uanset hvor du har et sikkert, tørt rum i nærheden af ​​en stikkontakt, og du kan endda flytte den rundt, da Shinebot W400 ikke behøver at “huske” hvor dens ladedock er.

ilife nye w400 gulvvaskrobot 4 iLife
Et nedfoldigt håndtag gør det lettere at bære 7-pund roboten fra rum til rum.

For at starte en rengøring behøver du bare at fylde rent vandtanken – som nemt dukker op med et tryk på knappen til udløsning af tanken oven på roboten – fra dit tryk. Tryk derefter på renseknappen på roboten eller fjernbetjeningen, og en stemmevarsling beder dig om at vælge en tilstand. De fire muligheder er:

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *