Brugerdefinerede Radeon RX 5700-grafikkort kommer til næste måned – My Blog
Home » Old Tech » Brugerdefinerede Radeon RX 5700-grafikkort kommer til næste måned

Brugerdefinerede Radeon RX 5700-grafikkort kommer til næste måned

AMDs højt forventede Radeon RX 5700 og RX 5700 XT grafikkort blev lanceret søndag. Bygget ved hjælp af en brancheførende 7nm fremstillingsproces og AMDs helt nye RDNA-grafikarkitektur, og referenceversionerne af disse GPU’er overgår Nvidias identificerede priser GeForce RTX 2060 og RTX 2060 Super i rå ydelse, og deres energieffektivitet antyder endnu større ting, der kommer når add-in bestyrelsespartnere som Sapphire, XFX og Asus sætter deres egen overklokede, specialkølede spin på ting. Men du bliver nødt til at stille op med AMDs blæserformige køler, hvis du vil have hænderne på Radeon RX 5700 før end senere, da tilpassede designs ikke ruller ud i mindst en måned.

Radeon general manager og CVP Scott Herkelman var bærer af dårlige nyheder om r / amd subreddit. ”Hej alle sammen, tilpassede AIB-design rammer markedet medio august,” skrev Herkelman. Nå, der går du. (AMD-repræsentanter bekræftede overfor PCWorld, at dette faktisk er Herkelmans konto.)

Dette ville være et kort indlæg, hvis det var alt, hvad Herkelman sagde, men han brugte også et par ord på at røre ved AMDs beslutning om at starte med et blæserstil-design på disse grafikkort. Mens Radeon RX 5700-serien sporter meget mere velsmagende kølere end tidligere referencedesign, kører de varmere end deres mindre drevne GeForce Founders Edition-rivaler, da Nvidia er gået videre til dobbeltakse fans for sine interne grafikkort. Varmere temperaturer kan også begrænse vedvarende urhastigheder under belastning, hvilket potentielt kan sænke ydeevnen.

”Radeon-gruppen har historisk set haft et dårligt ry for at producere produktlanceringsdiagrammer, der ikke stemte overens med den virkelige verden,” skrev Herkelman. ”Elsker det, eller had det, blæseren tillader os at garantere ydeevne i ethvert system til at matche vores lanceringsdiagrammer. Ikke alle køler deres pc så godt som en korrekturlæser og bestemt ikke så god som nogle af de billeder, som I har delt. Det var mit mål at rense alt dette op, så du kan stole på vores præstationer, du hører fra os på scenen. ”

Herkelman erkendte, at han har hørt anmodninger om også “at tilbyde dobbelt / tri-aksiale muligheder ved lancering for entusiasterne.” Som svar sagde han simpelthen, “Jeg kan godt lide denne idé.” Radeon-chefen gik meget mere detaljeret om AMDs beslutning om at holde sig med blæser-stil-kølere i et interview på PCWorlds Den fulde nerd podcast. Gå til det 45 minutters mark i videoen indlejret nedenfor for at høre hans forklaring:

Derimod lanceres de nye GeForce RTX 2060 og 2070 Super-kort, der blev frigivet i dag med et komplet komplement af tilgængelige partnerkort. Der er dog en vigtig forskel mellem Nvidia og AMDs situationer.

AMDs Radeon RX 5700-serie gør springet til 7nm-processenoden, og fremskridt fra den 14nm-proces, som tidligere kendte Radeon Vega og RX 500-serien GPU’er blev bygget på. Brugerdefinerede kort sendes sjældent sammen med referencemodeller på frigivelsesdagen, når du springer til en ny knude. Det tager tid for bestyrelsespartnere at konstruere friske designs til nye tolerancer.

GeForce RTX Super-grafikkort bruger de samme underliggende 12nm GPU’er som de originale RTX 20-seriemuligheder (som i sig selv var en modificeret version af 16nm GPU’er i GTX 10-serien), så Nvidias partnere kan genbruge eksisterende tilpassede køligere design meget mere let.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *