Addlink S70 NVMe SSD: Killer performance for en sang – My Blog
Home » Old Tech » Addlink S70 NVMe SSD: Killer performance for en sang

Addlink S70 NVMe SSD: Killer performance for en sang

Jeg må indrømme, jeg forventede ikke så meget fra Addlinks S70 SSD. Jeg har aldrig hørt om virksomheden før, og en 1 TB NVMe SSD til den forbløffende lave pris på $ 120 hæver hvert rødt flag jeg kender angående ydeevne.

Nå, pickle mig og kalde mig latterligt, hvis S70 ikke kørte ringe rundt om de andre budgetdrev og mange dyrere modeller i vores test, hvilket let tjener et Editor’s Choice. Markedet blev bare meget interessant.

Denne anmeldelse er en del af vores igangværende roundup af de bedste SSD’er. Gå til den historie for information om konkurrerende produkter, og hvordan vi testede.

Specifikationer og design

Der er ikke meget at sige om designet af S70, bortset fra at det er din gennemsnitlige M.2 NVMe SSD, som er i standardformularen 2280 (22 mm bred, 80 mm lang). Det er PCIe 3.0 x4 (ved hjælp af fire baner), og den bruger en Phison PS5012-controller og 64-lags TLC (Triple-Level Cell / 3-bit) NAND. Det viser sig at være meget gode ting.

S70 fås i fire varianter: 1TB-versionen, jeg testede (i øjeblikket $ 120 på Amazon), en 256 GB-model (i øjeblikket 40 $ på Amazon), en 512 GB model (i øjeblikket 67 dollars på Amazon) og en 2 TB model (i øjeblikket $ 269 på Amazon). Ja, du betaler lidt mere pr. Gigabyte for den maksimale kapacitet, men det er stadig darn billig.

Ydeevne

I de syntetiske benchmarks gav S70 de bedste drev, jeg har testet et rigtigt løb for pengene. Det faktum, at det bremser ned, efter at det løber tør for cache til knap 1 GBps under vedvarende skrivelser, efterlod det lidt bagefter. Men kun et par drev opretholder hurtigere end det, og jeg vil næppe kalde den sats let.

S70 er et meget hurtigt drev, og du vil være hårdt presset for at fortælle forskellen med det blotte øje mellem WD SN750 Black NVMe og Samsung 970 Pro, som jeg sammenligner den.

cdm addlink s70 IDG
Selvom det ikke er verdensklod CrystalDiskMark gør det til at være, er AddLink S70s numre ikke så langt væk fra mærket. Længere søjler er bedre.

S70’s CrystalDiskMark-numre, der er vist ovenfor (guldstænger), måler vedvarende output med relativt små mængder data (1MB). Resultaterne for Addlink er stjernernes. Drevet er ikke helt på niveau med sine dyrere rivaler, når det kommer til kopier i den virkelige verden, som vist nedenfor, men det er bestemt i ballparken.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *