Tag den Intel 10. gen-Comet Lake CPU-lækage med et massivt saltkorn – My Blog
Home » Old Tech » Tag den Intel 10. gen-Comet Lake CPU-lækage med et massivt saltkorn

Tag den Intel 10. gen-Comet Lake CPU-lækage med et massivt saltkorn

Vi kan normalt ikke lide at rapportere om rygter her på PCWorld, fordi de er godt (men ikke altid) fulde af crap. Men du vil tage den seneste “lækage” af Intels 10. Gen Comet Lake Core-processorer med en endnu større hjælp til salt end normalt. Disse lysbilleder bare skrige falsk.

Comet Lake-slæden blev først opmærksom på os fra Computerbase, som behørigt bemærkede, at nogle ting ser ud. Stadigvis har vi siden set det gentaget flere andre gange på nettet og på andre pc-websteder uden skepsis. (Nej, vi får ikke navnene.) Gør ingen fejl: De fremskridt, som disse lysbilleder løfter, ville være fantastiske hvis de afvikles sandt. Ti-core processorer! Hypertrådning for alle! Priser, der konkurrerer med AMDs fremragende nye Ryzen 3000-processorer! Alt kommer Milhouse!

Men flere små uoverensstemmelser på diaset tilføjer ikke. Her er de såkaldte ”lækkede” produktdetaljer via Twitter-bruger Sohachi, selvom de tilsyneladende stammer fra Asiatiske techfora.

Intel falske lysbilleder Sohachi via Twitter
Twitter-skærmbillede af angiveligt lækkede Intel 10. gen-produktdetaljer.

Og her er hvad der er væk med det:

  • Dollartegnet er anført efter priserne, ikke før – en europæisk idiosynkrati. Intel har altid placeret dollartegnet på det rigtige sted inden prisen.
  • Det inkluderer en “litografi” -kolonne, der viser chips, der bygges ved hjælp af en 14nm +++ fremstillingsproces. Intel har ikke medtaget dette i nogen nyere produktdetaljer, og det ville sandsynligvis ikke være det Start at medtage det, indtil virksomheden endelig opnår 10nm volumenproduktion.
  • En “Maksimal Turbofrekvens for alle kerner” vises. Selvom det ville være dejlig information at have, har Intel ikke givet dem for nylig, men i stedet klæbet til det sædvanlige single-core boostur. (Selvom Intel for nylig sagde, at den kommende Core i9-9900KS vil ramme 5 GHz på alle kerner.) Core X-chips fik en separat Turbo Boost 3.0-vurdering i sine officielle slides, men det er ikke den samme ting.
  • Det inkluderer også en “kodenavn” -kolonne, en anden ulighed for Intel.
  • Dias mangler en søjle til Optane Memory Support, en platformfordel, som Intel har presset hårdt på i flere processorgenerationer. Det mangler også Intels sædvanlige kolonne til indikering af ulåste processorer.
  • Ville Intel virkelig bruge forfærdelige femcifrede lange SKU’er som Core i9-10900KF? Jeg håber ikke. Hej Intel, hvis du læser dette: Venligst nej.

Dog ikke tage mit ord for det. Her er de officielle dias, som Intel leverede til 8. og 9. gen desktop-processor-lanceringer til sammenligning:

Intel 9. gen-kerne Intel
Intel Coffee Lake 8th gen hastigheder og feeds Intel

jeg næsten dingede denne sandsynlige falske for at bruge de forkerte “SKU’er” i stedet for “SKU’er” i boksen øverst på diaset, men Intel fik også forkert det for 9. generations processor-diagrammet.

Det handler om det. Det er en fantastisk tid at være pc-entusiast, med kernetællinger, der eksploderer og teknologiudvikling på enhver front. Men læg ikke vognen foran hesten, og helt bestemt tro ikke på alt, hvad du ser på internettet. Overvej disse 10.-gen Comet Lake-rygter som en kunstnerisk repræsentation af ønsketænkning, indtil du hører det direkte fra Intel – ikke kendsgerning.

Bemærk: Når du køber noget efter at have klikket på links i vores artikler, tjener vi muligvis en lille provision. Læs vores politik for tilknyttet link for flere detaljer.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *