Lenovo Smart Clock-gennemgang: Fantastisk form kompenserer for manglen på funktion – My Blog
Home » Latest News » Lenovo Smart Clock-gennemgang: Fantastisk form kompenserer for manglen på funktion

Lenovo Smart Clock-gennemgang: Fantastisk form kompenserer for manglen på funktion

Når det kommer til skærme, er den generelle regel, jo større jo bedre. Lenovo Smart Clock vender denne tro på hovedet. Med en skærm, der er mindre end de fleste smartphones, er Smart Clock en fuldt udstyret, god-lydende Google Assistant-drevet smart højttaler med lige nok skærm til komfortabelt at se fotos, videoer og selvfølgelig tiden, som burde gøre det den perfekte blanding af syn og lyd.

Bortset fra at Lenovo ikke korrekt har lært det at gøre de ting, du forventer, at en smart højttaler med en skærm skal gøre. Det linker ikke til Google Fotos for at vise billeder, du har klikket på. Det kan ikke vise videoer. Og den bruger ikke den nye hjemmevisning til styring af lys, termostater og andre tilsluttede enheder. Så dybest set er $ 80 Lenovo Smart Clock egentlig bare et smart ur.

Men det er virkelig godt. Lenovo Smart Clock er en fremragende (og sød) tilføjelse til den stadigt voksende smarte displayopstilling, en der er mindre end både Google Nest Hub og den nye Echo Show 5, som Amazon sender senere i denne måned. Og hvis du er træt af at bruge din telefon til at vågne op, er det bestemt en god tilføjelse til dit natbord.

Lille og sofistikeret

Lenovo Smart Clock tager helt klart sine design-signaler fra Nest Hub. Smart Clock er betydeligt mindre end Googles enhed, men har en grå stofindpakket ryg, der dækker sin 1,5-tommers 3W-højttaler og passive radiatorer. Det er en smule bulbøs på cirka 3 tommer dyb, og jeg kunne gøre med tyndere rammelister, men Smart Clock er stadig masser lille nok til at holde på et natbord.

lenovo smart ur side Michael Simon / IDG
Smart Clock er en smule bulbous, men den vil stadig passe på dit natbord.

Og det er sandsynligvis hvor du vil beholde det. Smart urets 4,48- x 2,9-tommer store størrelse er på størrelse med et gammeldags vækkeur, en engangs-hæfteklammer, der for længe siden blev erstattet af en smartphone på et ladestativ. Men hvor selv de bedste altid-til-skærme og trådløse opladningsstandere har små numre, som ikke er så let at se med slørede øjne.

Smart uret har ikke dette problem. Ligesom alarmer fra i forvejen, kan dens display let ses fra tværs af et rum, og en række ansigter holder det frisk ud hver morgen. Der er 10 forskellige stilarter at vælge imellem, og de er alle forfriskende forskellige. Der er analoge, digitale, minimale og farverige ansigter, samt vejr-temaer og et funky ordbaseret ansigt. En mulighed for tilfældigt at gå igennem dem ville være rart at have, men det er let nok at ændre og tilpasse de forskellige ansigter ved at trykke langt på skærmen.

Et virkelig smart ur

Smarturet gør faktisk ikke noget, en Google Home Mini ikke kan, men det er en meget bedre ledsager af sengen. Det er ikke kun, at det har en skærm. Lenovo har nøje overvejet måderne, hvorpå du vil bruge Smart Clock til at understrege funktioner, der ikke er så fremtrædende på andre smarte højttalere. Hvis din Wi-Fi for eksempel slukkes, viser det stadig uret i stedet for en fejlskærm.

lenovo smart ur hoved Michael Simon / IDG
Kanten er stor nok, men der er ikke noget kamera på Lenovo Smart Clock.

For det første har det ikke et kamera. Lenovo forstår, at størstedelen af ​​Smart Clocks vil blive placeret i et soveværelse, så snarere end at implementere et sæt af afbrydere og skifter for at slukke det, eliminerede det simpelthen risikoen helt. Manglen på et kamera er måske en afbryder for nogle, men jeg er villig til at satse på, at de fleste vil købe det fordi det har ikke et kamera snarere end på trods af det.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *