Nvidias næste Game Ready-driver vil tilføje 7 nye G-Sync-kompatible skærme – My Blog
Home » Latest News » Nvidias næste Game Ready-driver vil tilføje 7 nye G-Sync-kompatible skærme

Nvidias næste Game Ready-driver vil tilføje 7 nye G-Sync-kompatible skærme

Få måneder efter at have givet sine GeForce-grafikkort muligheden for at udnytte de variable opdateringshastigheder på AMD FreeSync-branded adaptiv synkroniseringsskærme, udvider Nvidia listen med G-Sync-kompatible skærme med 41 procent. De nye skærme starter problemfrit ved hjælp af de adaptive synkroniseringsfunktioner, når Game Ready-driveren muliggør support næste tirsdag.

Antallet af nye skærme er ikke så imponerende, som den procentdel lyder, da Nvidias nye certificeringsprogram stadig er i de tidlige dage – skønt enhver stigning værdsættes. Nvidia lancerede G-Sync Compatible-certificering med 12 skærme på CES i januar, før de tilføjede et par flere modeller i de følgende måneder. Tirsdagens driver vil låse op support til de følgende syv skærme, hvilket bringer det samlede antal G-Sync-kompatible skærme til 24:

  • Acer KG271 Bbmiipx ($ 180 pr Amazon)
  • Acer XF240H Bmjdpr ($ 200 pr B&H Photo)
  • Acer XF270H Bbmiiprx ($ 300 pr Bedste køb)
  • AOPEN 27HC1R Pbidpx ($ 230 pr Amazon)
  • Asus VG248QG
  • Gigabyte Aorus AD27QD ($ 600 pr Newegg)
  • LG 27GK750F (AUSUMPM / BKRUMPN) ($ 330 pr Newegg)

Nvidia gjorde det muligt for GeForce-grafikkort at tilslutte sig AMD FreeSync-skærme efter mange års begrænsning af deres adaptive synkroniseringssupport til virksomhedens egen G-Sync-teknologi. Du kan manuelt fortælle GeForce-grafikkort, at de skal arbejde med nogen FreeSync-skærm. Nvidias meget mere eksklusive G-Sync-kompatible program bekræfter, at en adaptiv synkroniseringsdisplay opfylder flere standarder, fordi FreeSync-skærme varierer meget mere i kvalitet end G-Sync-skærme. Her er Nvidias beskrivelse:

nvidia g sync monitor sammenligning Nvidia
G-Sync kompatibel vs. G-Sync vs. G-Sync Ultimate

”G-Sync-kompatibel test validerer, at skærmen ikke viser blanking, pulserende, flimrende, ghosting eller andre artefakter under VRR-spil (variabel opdateringsfrekvens). De validerer også, at skærmen kan fungere i VRR ved en hvilken som helst spil bildefrekvens ved at understøtte et VRR-område på mindst 2,4: 1 (f.eks. 60Hz-144Hz) og tilbyde spilleren en problemfri oplevelse ved at aktivere VRR som standard. ”

FreeSync-skærme, der tjener G-Sync-kompatibel certificering, får deres adaptive synkroniseringsfunktion automatisk aktiveret, når de er tilsluttet et GeForce-grafikkort med opdaterede drivere. Det er identisk med, hvordan Nvidia GPU’er genkender officielle G-Sync-skærme.

Du kan lære mere om forskellene i G-Sync- og FreeSync-implementeringer i vores adaptive sync-displayprimer. Hvis du vil se en liste over alle certificerede G-Sync-kompatible skærme sammen med de standard G-Sync og G-Sync Ultimate-skærme, du kan købe, gå over til Nvidias websted. De syv nye skærme tilføjes, når Nvidias nye Game Ready-drivere lander tirsdag.

Bemærk: Når du køber noget efter at have klikket på links i vores artikler, tjener vi muligvis en lille provision. Læs vores politik for tilknyttet link for flere detaljer.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *