Microsoft lancerer sin Surface Hub 2S-samarbejds-pc for $ 9.000 – My Blog
Home » Latest News » Microsoft lancerer sin Surface Hub 2S-samarbejds-pc for $ 9.000

Microsoft lancerer sin Surface Hub 2S-samarbejds-pc for $ 9.000

Sidste år annoncerede Microsoft efterfølgeren til sin Surface Hub – Surface Hub 2S, en 50-tommers whiteboard-pc, der kunne monteres på en væg eller endda rulles fra rum til rum. Onsdag lancerede virksomheden formelt dette produkt og annoncerede en større 85 tommers model senere på året, samt en separat Surface Hub 2 Display-skærm.

Forvent ikke, at Surface Hub 2S skal nåde din stue eller hjemmekontor, da Microsoft har prissat 50-tommer 2S-skærm til $ 9.000. Microsoft ser 2S som et samarbejdsarbejdsområde, der kører Teams, Office 365, dens Whiteboard-app og anden Microsoft-software. Microsoft lancerede onsdag Surface Hub 2S sammen med Steelcase, der fremstiller det rullende staffeli, der gør Surface Hub 2S semi-bærbar – der er endda et valgfrit batteriforbindelse. Staffeliet (sammen med 2S) begynder forsendelse i juni.

Microsoft overfladeshub 2s Microsoft

Lidt ser ud til at have ændret sig, siden 2S oprindeligt blev annonceret: Der er stadig et 4K-kamera til at komplementere det fejende glasark, hvorpå eksterne brugere enten kan vises i små vinduer eller i en fuld størrelse tilnærmelse af deres virkelige liv. Selve skærmen er multi-touch aktiveret og leveres med en stor, tyk pennen, der magnetisk kan fastgøres til siden af ​​skærmen.

Fra et ydelsesmæssigt synspunkt tilbyder Surface Hub 2S 50 procent mere grafisk ydeevne end den originale Surface Hub. Det er også 40 procent lettere ved 61,6 pund med et 60 procent tyndere display. (Det måler 29,2 x 43,2 x 3,0 tommer, siger Microsoft.) Det drives af en ikke-afsluttet quad-core 8. generation af Intel Core-chip, 8 GB RAM, en 128 GB SSD og en UHD Graphics 620 GPU ifølge Microsofts specifikations side.

Det, der er interessant ved Surface Hub 2’s design, er, at det har et modulært computernub, der kan fjernes og, som tænkes, opgraderes. Surface Hub 2S vil efterhånden blive erstattet af Surface Hub 2X “oplevelsen”, et beregnet hub med opgraderet hardware, som forventes at vise en opgradering til Windows. Microsoft sagde sidste år, at den forventer, at 2X sendes i 2020.

I mellemtiden siger Microsoft, at det vil sende den større 85-tommer version af Surface Hub 2S i begyndelsen af ​​2020 til at vælge kunder. Og selvom vi har fundet efter en uafhængig Surface Studio-skærm, gør Microsoft i det mindste en version af sin Surface Hub 2S tilgængelig som en standalone-skærm: Surface Hub 2-skærmen vil stadig have touch support, men uden CPU-optionen. (Microsoft har dog ikke sagt, hvad det vil koste, eller dets størrelse.)

Hvad dette betyder for dig: Microsoft indser smart, at der ikke findes nogen one-size-fit-all tilgang til samarbejde, så den giver separate størrelsesindstillinger og endda en CPU-mindre displayindstilling for de virksomheder, der blot ønsker at opgradere en eksisterende løsning. Vi er stadig nødt til at se, hvad fremtiden har for Surface Hub 2, selvom Microsoft aggressivt udnytter sine andre samarbejdsfunktioner for at skubbe Surface Hub 2 ind på arbejdspladsen.

Bemærk: Når du køber noget efter at have klikket på links i vores artikler, tjener vi muligvis en lille provision. Læs vores politik for tilknyttet link for flere detaljer.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *