The Full Nerd ep. 91: PlayStation 5 vs. spil-pc’er, Acers ConceptD desktops, case design tanker – My Blog
Home » Latest News » The Full Nerd ep. 91: PlayStation 5 vs. spil-pc’er, Acers ConceptD desktops, case design tanker

The Full Nerd ep. 91: PlayStation 5 vs. spil-pc’er, Acers ConceptD desktops, case design tanker

I denne episode af The Full Nerd, Gordon Mah Ung, Brad Chacos, Adam Patrick Murray og speciel gæst Melissa Riofrio diskutere nogle af de hotteste computernyheder i den sidste uge.

Banden nedbryder, hvor tidligt PlayStation 5-specifikationer sammenligner med spil-pc’er, dykker dybt ned i Acers store, smukke og skaberfokuserede ConceptD-desktops og berører generelle sagsdesignfilosofier. Og selvfølgelig besvarer vi masser af spørgsmål fra levende seere og Fuld Nerd Discord-chatmedlemmer.

Du kan se det hele i videoen indlejret ovenfor. Du kan også se Den fulde Nerd-episode 91 på YouTube (abonnere på kanalen, mens du er der!) eller lyt til den på Soundcloud, hvis du foretrækker lyden alene.

Når du taler om lyd, kan du også abonnere på The Full Nerd i iTunes (Skriv venligst en anmeldelse, hvis du nyder showet). Vi er også med Stitcher, Google Play, eller du kan pege din foretrukne podcast-kyndige RSS-læser til: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:226190044/sounds.rss

Har du et pc- eller spilrelateret spørgsmål? Send e-mail til thefullnerd@pcworld.com, så prøver vi at besvare det i næste afsnit. Du kan også deltage i pc-relaterede diskussioner og stille os spørgsmål om Full Nerd’s Discord-server. Endelig skal du huske at følge PCWorld på Facebook, Youtube, og Ryk at se fremtidige episoder live og vælge vores hjerner i realtid!

Bemærk: Når du køber noget efter at have klikket på links i vores artikler, tjener vi muligvis en lille provision. Læs vores politik for tilknyttet link for flere detaljer.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *