Stream disse 12 film for at fejre påske, påske og genfødelsen af ​​foråret – My Blog
Home » Latest News » Stream disse 12 film for at fejre påske, påske og genfødelsen af ​​foråret

Stream disse 12 film for at fejre påske, påske og genfødelsen af ​​foråret

Denne tid på året betyder mange ting for mange mennesker. Det handler om chokolade og gelébønner. Det handler om farvede æg. Det handler om kaniner og babyunger. Det handler om påske og at fortælle historier. Det handler om genfødsel og forår.

Eller det kan handle om at se film om disse og lignende emner. Vi har valgt et dusin (som æg!) Gode film, der skal streames til enhver slags påske-, påske- eller forårstemning. God fornøjelse!

Cool hånd Luke

★★★★ ☆

På Netflix

Cool hånd Luke Warner Bros.
Paul Newman satser på, at han kan spise 50 hårdkogte æg i Cool hånd Luke.

Stuart Rosenberg’s Cool hånd Luke (1967) er ikke en påskefilm på overfladen, indtil du overvejer den berømte scene, hvor Paul Newmans ikke-anvendelige titelkarakter satser på, at han kan spise 50 hårdkogte æg på en time. (Nogle kritikere har fundet temaer for Kristus og genfødsel i sekvensen, hvilket er godt nok til vores formål.) Under alle omstændigheder holder denne ubesværet underholdende amerikanske klassiker om mænd, der tjener tid i et landligt fængsel og arbejder på en vejbesætning, stadig mange årtier senere takket være en kombination af stærke talenter.

Rapscallion Newman giver en af ​​sine mest tiltalende forestillinger, mens George Kennedy vandt en Oscar, Strother Martin og Jo Van Fleet stjæler deres scener, og Harry Dean Stanton, Dennis Hopper og Joe Don Baker udfylder tingene. Conrad L. Halls storslåede widescreen-film føles svidd og tung med sved, og Frank Pierson og Donn Pearces manuskript er fyldt med citerbare nuggets.

Påskeparade

★★★★ ☆

Lej fra Vudu, iTunes, Google Play … $ 1,99 og nyere

PåskeparadeMGM
Danseteam Judy Garland og Fred Astaire gik videre til Påskeparade.

Dette er ikke den største musikal, der nogensinde er lavet, men bortset fra Hoppe, det er en af ​​de få film med påske-tema, og dens generelle solrige behagelighed er svær at modstå på en påskedag forår. Charles Walters Påskeparade (1948) er i det væsentlige et kærligheds-firkant, der starter med Fred Astaire, som Don, en Broadway-stjerne, der mister sin partner Nadine (Ann Miller), når hun søger en solokarriere, såvel som det romantiske selskab Johnny (Peter Lawford). En deprimeret Don rammer baren og satser på, at han kan forvandle den næste pige, han ser, til en stjerne. Det ville være den lysende Hannah (Judy Garland).

Resten af ​​filmen angår disse to hovedhoveder, der er klar over, at de er forelsket. Walters var ikke stor på visuel flair – se Judy Garlands film med instruktør Vincente Minnelli, Piraten, der blev udgivet samme år, for det – men Technicolor er flot, og Irving Berlins sange er uimodståelig smilfremkaldende.

Evangeliet ifølge St. Matthew

★★★★ ☆

På Amazon Prime, Fandor, Hoopla, Tubi TV

Evangeliet ifølge St. Matthew Billedunderholdning
Kristus (Enrique Irazoqui) bærer en tornekrone og bærer sit kors ind Evangeliet ifølge St. Matthew.

Mange kritikere overvejer Pier Paolo Pasolinis Evangeliet ifølge St. Matthew (1964) for at være den største film om Jesus Kristus nogensinde lavet. Pasolini var en tilhørt ateist, der besluttede at fortælle historien med så lidt fanfare eller pageantry som muligt. Således er den endelige film næsten dokumentarelignende med unremarkable sort / hvid film og minimalistiske, næsten amatøragtige forestillinger. Men dialogen, der er taget direkte fra evangeliet, er stadig overordentlig kraftig (det er forbløffende, hvor mange sætninger fra Matthew der stadig bruges regelmæssigt i dag). Det er endnu bedre, Pasolini formår at fange Kristus fascinerende uoverensstemmelser, hans ord spænder fra medfølende til krævende.

Den magtfulde score er af Luis Bacalov (Django, Il Postino). Amazon Prime, Hoopla og TubiTV tilbyder både en farvelagt, redigeret (91-minutters), dubbet-til-engelsk version af filmen, såvel som den fulde længde (135 minutter), sort-hvid, italiensk- sprogversion. Tubi TVs sort-hvid-version i fuld længde kaldes engelsk. Fandor tilbyder kun undertekst, uklippet version.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *