SecureDrive BT-gennemgang: Lås op denne sikre bærbare SSD ved hjælp af din telefon – My Blog
Home » Latest News » SecureDrive BT-gennemgang: Lås op denne sikre bærbare SSD ved hjælp af din telefon

SecureDrive BT-gennemgang: Lås op denne sikre bærbare SSD ved hjælp af din telefon

Hvis du er en telefoncentreret bruger, der leder efter et sikkert drev, der matcher din livsstil, skal du bestemt tage et kig på SecureDrive BT SSD. I modsætning til andre sikre drev, der er afhængige af et tastatur eller en klient-app på din pc for at låse dem op, bruger SecureDrive BT en app og Bluetooth, den trådløse forbindelse, der er tilgængelig på enhver moderne telefon og mobil enhed.

Selv ud over livsstil og bekvemmelighed er det også den mest sikre måde at gøre det at styre drevet ved hjælp af din telefon eller din mobile enhed. Og det er, hvad virksomhedskøbere og regeringskøbere, den virkelige målgruppe, er mere optaget af.

Hvorfor telefonen?

Som sagt, SecureDrive BT bruger Bluetooth og Android / iOS-appen til at låse drevet op. Men det overfører ikke data via BT, så det er dybest set bare et USB-drev med en ny tilgang til adgang. Drevet låser sig, som alle, automatisk, når strømmen fjernes, så du har ikke engang brug for appen til det. Er denne tilgang praktisk? Jeg er ikke på nogen måde form eller form telefon-centreret, men alligevel foretrækker jeg at bruge min telefon til opgaven af ​​flere grunde.

For det første er tastaturer på harddiske sjældent så lette at bruge, som de ser ud. Generelt er de designet til ikke at vise slidmønstre (som gør det lettere at stjæle PIN-koder) og er ikke let at trykke på. Jeg har indtastet forkert PIN-koder flere gange, som jeg holder af at tælle. Men selv uden slidmønstre er spor fra dine fingre en død gave til retsmedicinske fordele.

Så er der klientsoftware, der ofte bruges til at låse op og administrere sikre drev. Personligt ville jeg synes det var mere praktisk, hvis der var nogle, da mine computere har Bluetooth. Men som SecureData, påpegede leverandøren, software er sårbar over for nøglesporere og andre udnyttelser. Hvis virksomheden stillede den til rådighed, ville en eller anden driftige sjæl naturligvis gå mod deres eget virksomheds politik og installere den, så SecureData simpelthen glemmer det.

Desuden går en vis sikker drevklientsoftware, jeg har set, så meget for at forhindre hacking ved at flytte tastaturet efter hvert ciffer eller et andet trick, at det er en stor smerte at bruge. Meget værre end at trække din telefon ud af lommen og hakke et par cifre.

Der er selvfølgelig sikre websteder, hvor telefoner ikke er tilladt, så i dette scenarie har du brug for et sikkert drev, der har et tastatur, noget SecureData også laver.

Securedrive bt-emballage tilbage mindre ClevX
Vi kan endda lide SecureDrive BTs emballage med dens sikre faner og ikke tape.

Andre fordele ved den tastaturfri tilgang er lidt mere stealth og stil. SecureDrive BT ligner dit gennemsnitlige drev, undtagen selvfølgelig for etiketten “sikkert drev”. Okay, i det mindste er der intet tastatur til at klemme udseende. Jeg fandt den mørkeblå model, som jeg testede, ganske attraktiv.

Det er også temmelig slank til et sikkert drev. måling cirka 5 inches lang, 3 inches bred, og er bare genert for en halv tomme tyk. Det er ikke særlig let på grund af den epoxy, der bruges til at forsegle komponenter og forhindre manipulation. Jeg kan godt lide det over gennemsnittet. Nogle måske ikke.

Jeg gik praktisk med $ 509, 1 TB SSD-modellen (fås hos B&H), som som alle modeller er FIPS-140 niveau 3-certificeret. Det betyder dybest set, at drevet opfylder den føderale regerings højeste praktiske (ingen selvdestruktion) sikkerhedsstandard til datalagring. Du kan læse mere om FIPS her. Drevet er også klar til fjernstyring, og SecureData leverer denne service som en betalingsmulighed. Yderligere SSD-kapaciteter er 250 GB for $ 289, 500 GB for $ 359, 4 TB for $ 1.709 og 8TB for $ 3.309.

Harddiskmodeller er også tilgængelige i 1 TB, 2 TB og 5 TB smag til henholdsvis $ 259, $ 309 og $ 509. De er relative gode tilbud, dog ikke så hårdføre som en SSD, og ​​dyre sammenlignet med ikke-sikre drev. Sikker koster altid mere, især hvis det er FIPS-certificeret, en noget dyr proces.

Bemærk: SecureData BT er baseret på ClevXs DataLock BT-teknologi. Du kan se produkter fra andre leverandører, der sportslige det. Faktisk kaldes telefonappen DataLock. Apropos hvoraf …

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *