Sådan ordnes Apples Butterfly-tastaturproblem: Køb en pc – My Blog
Home » Latest News » Sådan ordnes Apples Butterfly-tastaturproblem: Køb en pc

Sådan ordnes Apples Butterfly-tastaturproblem: Køb en pc

Kære MacBook-bruger: Hvis du lige kom ud af Apple-butikken med endnu et problem med dit Butterfly-tastatur, har vi den ultimative løsning: Køb en pc.

Sikker på, vi kunne være slemme og trold dig ved at indtaste denne intro på en måde, der passer til MacBook (Itt ville se ud, fordi han mangler eller sidder fast på ky poblm), men vi forstår, at du stadig er chokeret, tre år efter introduktionen af ”Det værste produkt i Apples historie,” Apple har ikke ændret måder.

Du skal acceptere to ting. Den første er, at Apple ikke ændrer holdning på Butterfly-tastaturet. For det andet: Det er på tide at se på en pc-bærbar computer i stedet.

Den gode nyhed er, at du har valgt det perfekte tidspunkt at snige sig over den demilitariserede zone. Efter at have levet igennem vores egen periode med helt yuck-maskiner, har pc-bærbare computere nået en ny top af ydeevne, funktionalitet og skønhed, som Apple-fans sandsynligvis ikke er klar over.

For at hjælpe dig med at afslutte din flugt er vi her for at møde dig som en Røde Kors-arbejder med et uldtæppe og en liste med fem bærbare computere, som enhver træt MacBook-bruger skal overveje.

dell new xps 13 vs hp specter x360 13 14 Gordon Mah Ung
PC’er har nået et nyt højt design, skønhed og funktionalitet.

HP Specter x360 13

Vores topvalg af den mest alsidige bærbare computer til udskiftning af din MacBook er HP Specter x360 13 (fås hos HP).

Den har Intels seneste Whisky Lake quad-core CPU, et forholdsvis anstændigt tastatur med faktisk nøglerejse og det bedste af alt: Det er vores øverste valg for en konvertibel bærbar computer.

Du får en USB Type-A-port, så du ikke behøver at leve i frygt for at miste din dongle. Den har også Thunderbolt 3.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *