Primephonic appanmeldelse: Den uovertrufne streamingtjeneste for klassisk musik kommer til Android og iOS – My Blog
Home » Latest News » Primephonic appanmeldelse: Den uovertrufne streamingtjeneste for klassisk musik kommer til Android og iOS

Primephonic appanmeldelse: Den uovertrufne streamingtjeneste for klassisk musik kommer til Android og iOS

I 2017 havde klassisk musikfans som mig endelig en streamingtjeneste, vi kunne kalde vores egen: Primephonic. I min anmeldelse på det tidspunkt hylede jeg Primephonic’s webbaserede service og beklagede, at det eneste store manglende stykke var en mobilapp. Denne klage har siden vendt sig til glæde (for det meste) med lanceringen af ​​Primephonic’s streaming-app til Android og iOS.

Hvad gør Primephonic anderledes?

Så hvad gør Primephonic anderledes end tiderne, Apple Music og Spotify? Det er en specialiseret musiktjeneste designet af klassisk musikelskere til klassisk musik. Mens store streamingtjenester muligvis er fint for afslappet klassisk musiklytter, de kommer til kort når det kommer til valg af katalog, søgning, metadatastøtte og beskrivelser.

For eksempel giver dagens store streamingtjenester dig muligheden for at søge efter kunstner, album eller spor. Primephonic går langt ud over disse rudimentære muligheder, så du kan søge efter komponist, navn, katalognummer, orkester, dirigent, kunstner, år og label.

Men det bliver endnu bedre. Da jeg søgte efter LSO (London Symphony Orchestra), returnerede Primephonic et resultat, der var opdelt efter kunstner, optagelser, spillelister, albums og numre. Valg af “optagelser”, jeg kunne yderligere sortere listen efter popularitet, alfabetisk rækkefølge, optagelsesdato eller varighed. Disse nuancer er vigtige for klassiske musikelskere.

Det siger sig selv, at du kan oprette dine egne spillelister og favoritter i bogmærket i appen.

Jeg kunne gennemse kuraterede afspilningslister og nemt oprette min egen afspilningsliste og favoritter gennem appen Theo Nicolakis / IDG

Gennemse efter bestemte perioder

Primephonic’s omhyggelige opmærksomhed på klassisk musik taxonomi får virkelig tjenesten til at skinne. Jeg kunne gennemse specifikke klassiske musikperioder, såsom barok, klassisk, romantisk, begyndelsen af ​​det 20. århundrede, slutningen af ​​det 20. århundrede eller det 21. århundrede. Primephonic har valgt smukt billede for at repræsentere hver periode.

Da jeg for eksempel borede ned i den romantiske periode, udbrød appen sektionen i populære romantiske komponister, velkendte værker fra perioden og seneste albums. Det er perfekt til både dybe dyk og afslappende udforskninger i perioder, du elsker, og dem, du vil opleve for første gang. Du kan simpelthen ikke finde denne type klassificering og efterforskning i mainstream-tjenester.

Primephonic er designet til at lade klassisk musikelskere gennemse efter periode. Theo Nicolakis / IDG
Primephonic er designet til at lade klassisk musikelskere gennemse efter periode.

I min gennemgangsperiode faldt jeg Primephonic på min Roon-server (hvor jeg har Tidal integreret). Selv med Roons uovertrufne metadatastøtte og rige integration, hvis jeg forsøgte at søge efter Elegy i G-dur af Tchaikovsky var det langt lettere og mere intuitivt at bore ned og finde det arbejde i Primephonic. Og når jeg taler om Roon, vil jeg gerne ønske, at Primephonic havde direkte integration med Roon – kalder det til min næste hovedfunktion!

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *