Intel køreplan bekræfter 10 nm ‘Tiger Lake’ chip med Xe grafik, flere Ice Lake og Lakefield detaljer – My Blog
Home » Latest News » Intel køreplan bekræfter 10 nm ‘Tiger Lake’ chip med Xe grafik, flere Ice Lake og Lakefield detaljer

Intel køreplan bekræfter 10 nm ‘Tiger Lake’ chip med Xe grafik, flere Ice Lake og Lakefield detaljer

Intel udvidede sin offentlige mikroprocessor-køreplan gennem 2020 onsdag, og bekræftede eksistensen af ​​”Tiger Lake”, en 10nm Core-chip, der skulle være i 2020, og som indeholder en helt ny mikroarkitektur og Intels kommende Xe-grafik.

Ledere begyndte også at afsløre nogle af præstationsforbedringerne forbundet med dets tidligere annoncerede chips, såsom hvor hurtigt Intels første 10nm-chip, Ice Lake, vil blive sammenlignet med den foregående generation. Intel begyndte også at tale lidt om forbedringerne i “Lakefield”, som stabler logikken sammen for at skabe et tættere system-on-a-chip.

Kombiner den nye 10nm “Ice Lake” -kerne – som ledere sagde skulle sendes i juni – plus den redesignede Tiger Lake-chip, samt Intels Andet stor annonce, 7nm chips i 2021, og Intel taler i det mindste mere aggressivt, end det har gjort i år.

Intel Ice Lake Tiger Lake 10nm køreplan Intel
Ikke helt et formelt køreplan, men tæt.

Ice Lake

I en tale på Intels investorkonference onsdag sagde Murthy Renduchintala, Intels øverste ingeniørchef, at det ikke er nogen hemmelighed, at Intel har kæmpet med 10nm-udvikling.

Intel Ice Lake Intel
Intels Ice Lake er ikke så langt væk.

”I diskussioner med mange af jer er troen på, at Intels processteknologi er aftaget med tiden,” tilføjede Renduchintala. Onsdagens besked? Det er ikke længere tilfældet.

Ice Lake, sagde Renduchintala, drager fuld fordel af 10nm-teknologien. Selvom han ikke afslørede præstationer, leverede han nogle generation-over-generation-sammenligninger, omend uden rigtige detaljer. Det er interessant, at Intel ikke taler direkte om CPU-heltalpræstation; i stedet tror Intel, at Ice Lake vil levere 2,5 gange til 3 gange “AI-ydelsen” af en tidligere generation af chip og dobbelt så stor grafikydelse.

Intel Ice Lake-arkitekturer Intel
Flere udgivelser, der er præget af Ice Lake, kommer også.

Ice Lake indeholder også, hvad Intel refererer til som “Generation 11” -ydelse, som tilsyneladende vil blive mærket som en “Next Gen Graphics Iris Plus Experience”, hvis kedelpladeteksten i Intels præsentation er en indikation. Gregory Bryant, senior vice president og general manager for Client Computing Group, fortalte investorer, at den integrerede grafik er kraftig nok til at spille hundreder af spil i 1080p-opløsninger med 30 (ikke 60) frames per sekund.

Tiger Lake

Ifølge Renduchintala vil hovedproduktet til 7nm-generationen faktisk være en GP-GPU til datacentret i 2021, baseret på den nye Xe-arkitektur, som Intel udvikler. PC-brugere vil imidlertid fokusere på Tiger Lake.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *