Oculus Quest-gennemgang: Virtuel virkelighed uden ledninger, ingen pc, ingen hovedpine og ingen grænser – My Blog
Home » Latest News » Oculus Quest-gennemgang: Virtuel virkelighed uden ledninger, ingen pc, ingen hovedpine og ingen grænser

Oculus Quest-gennemgang: Virtuel virkelighed uden ledninger, ingen pc, ingen hovedpine og ingen grænser

Den anden generation af virtual reality er her, og den er kompliceret. I dag åbner Oculus forudbestillinger til sin nye hardwareopstilling, den ubundne Oculus Quest og den “opgraderede” pc-baserede Oculus Rift S. Begge detailhandler til $ 399, og begge kommer til at frigive 21. maj. Vi har brugt tid med hvert headset nu , og du finder vores tanker om Oculus Rift S herovre.

Lad os tale Quest dog langt væk og mere interessant af de to headset. Hvordan interessant, spørger du? Inden for en times tid efter at have indrømmet Oculus Quest er det klart, at dette er fremtiden for virtual reality. Det er ikke det mest kraftfulde headset, heller ikke det mest behagelige eller heller ikke det billigste.

Men det føles som magi, og det er det, der betyder noget.

Det er en slags magi

Den anden generation ligner meget den første, i det mindste hvad Quest angår. Mens Oculus Rift S – som som sagt, du kan læse om her – sporter et fedt nyt ”glorie” -design til pandebåndet, er Quest i det væsentlige en lidt tungere første generation Rift uden de nedfældelige hovedtelefoner. (Lyd ledes gennem to små højttalere over ørerne, samme som Rift S.)

Quest er en selvstændig Rift dog. Ingen ledninger. Det er salgsstedet for Oculus Quest, og det lyder ikke meget. Kablerne, der forbinder den originale Oculus Rift og HTC Vive til en pc, er bestemt irriterende, hvilket kræver nogle inelegante ben spark til tider, men du lærer at leve med det – indtil du ikke har til mere. Efter kun en kort tid med Quest har jeg allerede svært ved at gå tilbage til Rift S og lide forargelsen ved en bundet oplevelse igen. Det er transformativt, muligheden for at snurre i cirkler uden at et kabel langsomt slår din ankel op.

Oculus Quest IDG / Hayden Dingman

Denne glæde er naturligvis ikke nødvendigvis begrænset til Quest. Vi har prøvet trådløse løsninger både low-end og high-end før. Oculus og Samsung producerede de telefonbaserede Gear VR-headset i årevis, der udviklede sig til det fristående Oculus Go. Og HTC samarbejdede med Intel for at fremstille den WiGig-drevne Vive trådløse adapter, noget magisk i sig selv.

Oculus Go har dog ikke fuld positionssporing, hverken til headset eller controllere. Du kan rotere på plads, men det sporer ikke dig at gå rundt i et rum eller svinge dine arme. Vive vil – men kun i det rum, hvor du opretter sin allerede eksisterende Lighthouse-basestationsteknologi. Desuden er den trådløse Vive-adapter et ekstra køb på $ 300 oven på $ 500 til $ 1.200-headsettet.

Quest er mere magtfuld end Go og billigere og mere fleksibel end Vive. Det kan prale med fuld positionssporing og rumskala VR til $ 399, alt inklusive. Du behøver ikke at skynde dig og købe en spil-pc for at køre den, så der er ingen sekundære omkostninger. Ingen basestationer, heller. Sporing håndteres af fire kameraer indbygget i hjørnerne af headsettet.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *