Lenovo sætter AMD Ryzen chips i ThinkPads, hvilket giver Intels rival et løft – My Blog
Home » Latest News » Lenovo sætter AMD Ryzen chips i ThinkPads, hvilket giver Intels rival et løft

Lenovo sætter AMD Ryzen chips i ThinkPads, hvilket giver Intels rival et løft

Efter et stort set glansbillede i bærbare computere, satte AMDs APU’er bare en rigtig stor gevinst: ThinkPad. Onsdag sagde Lenovo, at det vil introducere en ny linje af bærbare computere i T- og X-serien med Ryzen Pro-opstillingen.

Lenovo sagde, at 14-tommer T495 såvel som 14-tommer T495S begge vil have op til AMD’s quad-core Ryzen 7 Pro 3700U chip. Ryzen 7 Pro 3700U er bygget på en 12nm proces og har fire kerner med symmetrisk flertråd samt 10 Radeon Vega grafikkerner. Chippen er beregnet til at sprede op til 15 watt termaler og har et basisur på 2,3 GHz og 4 GHz boostfrekvenser.

t495 4 Lenovo
I en stor gevinst for AMD vil Lenovos ThinkPad T495 indeholde AMDs 2. gen Ryzen Pro-processorer.

T495 sendes i maj med en startpris på $ 939. T495S sendes en måned senere med priser, der starter ved $ 1.089.

Mens både T495 og T495S er testet efter MIL-STD 810-G standarder, er den nye X395 muligvis den mest sexede i bunden. X395 har op til Ryzen 7 Pro 3700U såvel som en 13,3-tommer skærm med PrivacyScreen, en funktion, der skjuler hvad der er på skærmen, hvis du prøver at kigge fra begge sider.

Lenovo sagde, at en funktion, der blev tilføjet i juli kaldet PrivacyAlert, vil tage den et skridt videre. ThinkPad aktiverer automatisk privatlivsfunktionen, når den bærbare computer kan se alle, der prøver at læse over skulderen.

x395 4 Lenovo
Lenovos Thinkpad X395 vil sandsynligvis være den første high-end 13,3-tommer ultrabook AMD, der gør det langt ind i år.

Lenovo går naturligvis ikke udelukkende med AMD. Faktisk vil de nye bærbare computere gå head-to-head til modstykker baseret på Intels 8. gen-Whiskey Lake CPU’er. Selvom Lenovo ikke tilbyder direkte brand A til Brand B-ydelsesnumre, antager vi, at Intel-baserede modeller sandsynligvis har en fordel i computebaserede opgaver, mens AMD-baserede modeller sandsynligvis har en fordel i grafikbaserede opgaver .

Én ting Lenovo tilbød er den forbedrede batterilevetid for de nye 2. gen Ryzen Pro-chips. Lenovo sagde, at de nye Ryzen Pro-chips tilbyder op til 4 timer mere batterilevetid end den samme platform med 1.-gen Ryzen Pro-chips. Batteriets levetid var faktisk sandsynligvis et af klæbepunkterne fra de originale 14nm Raven Ridge Ryzen 7 Pro U-chips. Den nye 12nm Picasso ser ud til at klare sig ganske bedre i batteriets levetid mod Intels bedste. For hvad det er værd: Lenovo sagde også, at den nye 2. gen Ryzen Pros tilbyder omkring 18 procent mere ydelse end tidligere.

Hvorfor dette betyder noget: Selvom det kun er tre bærbare computere blandt hundreder af modeller, er ThinkPad en stor gevinst for AMD. Det er et bevis på, at Lenovo er villig til at satse på Ryzen Pro med det lagrede ThinkPad-navn. Vi vil være sikker på at fortælle dig, om det væddemål, der er afvist, hvis vi får en anmeldelseenhed.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *