Intel forpligter sig til at sende 7nm chips i 2021, en aggressiv tempoændring – My Blog
Home » Latest News » Intel forpligter sig til at sende 7nm chips i 2021, en aggressiv tempoændring

Intel forpligter sig til at sende 7nm chips i 2021, en aggressiv tempoændring

Mens Intel kæmper for at skubbe Intel Core-processorer, der er fremstillet på 10nm-processer, i produktion, faldt virksomheden en bombe på onsdag: Ledere begyndte at tale om fremstilling af 7nm-chips i 2021.

Under virksomhedens investormøde onsdag sagde den nyudnævnte administrerende direktør Bob Swan, at virksomheden er begyndt at planlægge 7nm produktionsgenerering som led i en strategi for at genvinde ledelsesproduktionen i fremstillingsprocessen. I slutningen af ​​dagen sagde Swan imidlertid, at “produktledelse vil trumfe alt”, men ikke behandle lederskab.

Det er en usædvanlig erklæring fra en ledende leder af en chipproducent, der har været afhængig af produktionsledelse i bogstaveligt talt årtier. Faktisk virkede Swan parat til at afsætte præcedens til en mere praktisk tilgang. I stedet for en “Intel Inside”, der var præciseret på CPU’er, sagde Swan, at Intels markedsmulighed nu var langt større og baseret på en “XPU” -strategi, der kunne indeholde CPU’er, GPU’er, programmerbar logik som FPGA’er og endda 5G-chips.

AMD har naturligvis allerede annonceret 7nm produkter, såsom den næste generation af ”Navi” GPU, som de vil sende i år. (AMD og Intel bruger forskellige fremstillingsprocesser, så de to numre korrelerer ikke direkte.)

Intel produktionsplan Intel
Intel sagde, at det satser aggressivt at forsøge at genindtage det ledende produktionsprocesssteknologi, som det er tabt for fabrikanter som TSMC.

Imidlertid sagde Swan, at han ikke er forpligtet til at fremme investering i chips som hukommelse. Swan fortalte investorerne, at virksomheden standser planerne om at tilføje produktionskapacitet til NAND flash-chips, og overvejer et produktionspartnerskab svarende til det, det slog til med Micron Technology til produktion af 3D XPoint-chips, som Intel mærket som Optane. (Dette partnerskab er siden opløst.)

Swan gentog, at Intel har besluttet at afbryde planerne om at konkurrere på 5G-modemmarkedet for smartphone. Intel har endnu ikke besluttet, hvad de skal gøre med sin 5G-teknologi, og om Intel fortsætter med at udvikle 5G-modemer til enheder som pc’er.

Stadig er 7nm-planerne den mest øjenbryn-hævende nyhed. Lækkede køreplaner antyder, at Intel vil læne sig stærkt på 14nm-teknologi i hele 2019. Svanen erkendte, at Intels fabrikker var forsyningsbegrænsede og førte ind i første halvår. I anden halvdel af 2019, sagde Swan, vil presset på Intels fabrikker mindskes, og virksomheden vil igen kunne imødekomme kundernes efterspørgsel.

Som Intel har sagt før, planlægger det at have 10 nm dele på hylderne inden denne feriesæson, baseret på Ice Lake-chip, som det kvalificerer sig dette kvartal. Serverdele baseret på 10nm debuterer i første halvdel af 2020. I 2021, sagde Intel, håber de at have 7nm dele i produktion – uden at sige til hvilke produkter, hvor de skal fremstilles, og hvor mange af dem der vil være .

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *