Sådan omdannes din bærbare computer til et spilkraftcenter med et eksternt grafikkort – My Blog
Home » Latest News » Sådan omdannes din bærbare computer til et spilkraftcenter med et eksternt grafikkort

Sådan omdannes din bærbare computer til et spilkraftcenter med et eksternt grafikkort

Mit ønske om at tænde en bærbar computer med et eksternt grafikkort begyndte i 2015, da jeg begyndte på at søge at komme tilbage i pc-spil – et elskede tidsfordriv, som jeg havde overset siden barndommen.

Men den eneste pc, jeg havde på det tidspunkt, var en Lenovo ThinkPad X220 bærbar computer med 2011 med Intel HD 3000 integreret grafik. Det ville bare ikke reducere det til ordentlig pc-spil. Selvfølgelig fungerer den bærbare computer på egen hånd godt nok til ældre titler som Diablo III, især på den bærbare pc’s lille 1366×728-opløsning, men glem alt mere grafikintensive moderne spil på en ekstern 1080p-skærm. Derfor besluttede jeg at undersøge opsætninger af eksternt grafikkort (eGPU).

Og faktisk fandt jeg hele samfund af mennesker, der skabte DIY-opsætninger, der tilsluttede desktop grafikkort til deres bærbare computere via ExpressCard eller mPCIe-slots for at spille spil på en ekstern skærm. Det er ikke svært at konfigurere, og brug af desktop grafikkort med en bærbar computer er blevet endnu lettere i nyere tid. Den store tilgængelighed af Thunderbolt 3 kombineret med eksterne grafikkortsdocks har forenklet processen endnu mere for folk med en moderne bærbar computer.

Mange gør-det-selv-typer ved hjælp af Thunderbolt 3, ExpressCard eller mPCIe ender med en plug-and-play-oplevelse, der kræver lidt eller ingen ændring – selvom det først tager noget research. Når det er gjort, vil du dog have en konsol-væltende pc-spilopsætning til omtrent samme pris som en ny Xbox One S, afhængigt af hvilket grafikkort du vælger. Det er langt billigere end at bygge et helt nyt gaming-skrivebord, og du kan stadig drage fordel af din bærbare bærbarhed ved at afbryde eGPU-hardware.

Vi leder dig gennem DIY-processen til konfiguration af et eksternt grafikkort senere i denne artikel sammen med den pludselige stigning af streaming-pc-spil fra skyen. Lad os først tackle den moderne tilgang til at bruge et grafikkort dock via Thunderbolt 3.

Thunderbolt 3-grafikkort dokker

barbermaskine Adam Patrick Murray / IDG
En Razer Core tilsluttet en Razer Blade Stealth bærbar computer via Thunderbolt 3 / USB-C.

Thunderbolt 3 (TB3) er Intels high-speed ekstern input / output-forbindelse, der er i stand til hastigheder op til en blærende 40 gigabyte per sekund (GBps) over en kompatibel USB-C-port. Ved ressourceintensive aktiviteter som spil giver en hurtig forbindelse mellem din bærbare computer og et eksternt grafikkort et stort løft for ydeevnen.

Tidligere forsøg på eksternt grafikkort-dokker eksisterede, men de var normalt overpris og var afhængige af proprietære forbindelsesteknologier. Thunderbolt 3 niveauer spillereglen, og flere virksomheder tilbyder nu TB3-baserede grafikkort-docks, komplet med dedikerede strømforsyninger, yderligere porte og – selvfølgelig – plads til slot desktop-grafikkort.

Alt er imidlertid ikke perfekt i verden af ​​Thunderbolt 3-drevet grafik. Indkapslinger er for det meste stadig et dyrt forslag – meget mere end DIY-metoden, vi vil skitsere senere. Du har også brug for en relativt ny notebook udstyret med en Thunderbolt 3-kompatibel USB-C-port. I disse dage spiller de fleste Thunderbolt 3-bærbare computere og grafikkortkabinetter pænt sammen takket være Intels Thunderbolt 3 eksterne grafikkompatibilitetsteknologi, som pc-producenter specifikt skal aktivere.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *