Anker PowerCore + 19000 PD anmeldelse: Frisk design og nye funktioner gør denne batteripakke meget tiltalende – My Blog
Home » Latest News » Anker PowerCore + 19000 PD anmeldelse: Frisk design og nye funktioner gør denne batteripakke meget tiltalende

Anker PowerCore + 19000 PD anmeldelse: Frisk design og nye funktioner gør denne batteripakke meget tiltalende

Batteripakker er blevet almindelige. Disse små strømbanker er lette at transportere og gør det muligt at top off en telefon eller tablet – og for nylig med tilføjelse af Power Delivery (PD) kapaciteter, en bærbar computer – mens du er på farten.

Ankers PowerCore + 19000 har et let justeret design, der afgår fra den sorte mursten. PowerCore + 19000 har en to-tone æstetik, der består af en pladsgrå top og en mat-sort bund. Dens hjørner er afrundede. Det ser pænere ud end ældre Anker-pakker, og jeg håber, at virksomheden holder sig med det nye design fremover.

Bemærk: Denne anmeldelse er en del af vores roundup af bærbare kraftbanker. Gå dertil for detaljer om konkurrerende produkter og vores testmetoder.

anker19000 Anker
Brug PowerCore + 19000 PD som en USB-hub, mens du oplader din bærbare computer.

Der er tre porte foran: en USB-C og to USB i fuld størrelse sammen med en tænd / sluk-knap. Ovenpå er der en cirkulær ladningsindikator, der består af 11 prikker.

Den yderste venstre USB-port giver op til 15W strøm, hvor porten lige til højre tjener op til 10W strøm. USB-C-porten bruges til at oplade pakken samt levere op til 27W strøm til en tablet, bærbar computer eller Nintendo Switch.

De interne batterier er i alt op til 19.000 mAh eller 71.04Wh. I vores test leverede PowerCore + 19000 60,6Wh strøm ved en konstant 5V / 2,5A. Det er godt nok til at placere pakken i den øverste tredjedel af de pakker, vi har testet, når det kommer til effektivitet. Når der oplades en Nintendo-switch eller en iPad Pro, forblev pakken med en konstant hastighed på 14,5v / 2,93A.

Inde i kassen er der en 30W USB-C vægadapter og et USB-C-til-USB-C kabel. Adapteren og kablet opladede pakken på imponerende 3 timer, 21 minutter.

Alt i betragtning er det en respektabel batteripakke alene. Men PoweCore + 19000 gør endnu mere. Det fungerer som et USB-hub, som samtidig oplader en bærbar computer og giver dig adgang til filer, der er gemt på et tommelfingerdrev eller tilslutter tilbehør til din bærbare computer.

Jeg testede denne funktion på en MacBook Pro, og den fungerede uden problemer. Tryk på afbryderknappen i to sekunder for at aktivere hubtilstand. Strømlamperne roterer et par gange og blinker derefter hvert tredje sekund. Tilslut pakken til din bærbare computer, og tilslut derefter et USB-tilbehør til pakken.

Jeg fulgte instruktionerne, og et par sekunder efter at have tilsluttet alt, var alle filerne på tommeldrevet tilgængelige i Finder-appen. Det var et ret cool trick, og et, som jeg faktisk kunne se mig selv bruge, når jeg rejser.

Amazons prisforlangende $ 85, PowerCore + 19000 er dyr, men når du overvejer, hvad det får dig – en 30W vægadapter, en batteripakke og en USB-hub – er det en god værdi for enhver, der er afhængig af en batteripakke.

Bemærk: Når du køber noget efter at have klikket på links i vores artikler, tjener vi muligvis en lille provision. Læs vores politik for tilknyttet link for flere detaljer.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *