Orro Light Switch anmeldelse: Denne kloge, intelligente switch har børster med sensorer – My Blog
Home » Latest News » Orro Light Switch anmeldelse: Denne kloge, intelligente switch har børster med sensorer

Orro Light Switch anmeldelse: Denne kloge, intelligente switch har børster med sensorer

Med muligheder som Noon og Brilliant nu tilgængelige, har high-end belysning landet firkantet ikke kun i armaturet, men på væggen: Ultra-luxe-switches lover at dramatisk opgradere den måde, du interagerer med din belysning på – uden at skulle fiske en telefon ud af din lomme. Orros store salg: Det er fuld af sensorer, der blandt andre funktioner lærer dine lysindstillinger og automatisk justerer lysene uden at du behøver at røre ved noget.

Før vi får fat på alt det, er det vigtigt at vide, at Orro i øjeblikket kun er tilgængelig som en enkeltpolet switch. Hvis to eller flere afbrydere kontrollerer et givet lys, kan du enten ikke installere en Orro-switch på det sted, eller du bliver nødt til at deaktivere de andre switches. Siger Orro multi-vejs support “kommer snart” men baseret på vores erfaring med hver anden smart switch, vi har testet, vil det sandsynligvis medføre køb af ledsagende switches, der vil tilføje en ekstraudgift til en Orro-installation. Den omkostning vil ikke være en konkurrencemæssig ulempe for Orro, hvis ledsagerskontakterne er rimeligt prissat, men den aktuelle mangel på support til flervejsinstallationer er det bestemt.

Lad os nu se på hardware, der tilbyder et af de mere usædvanlige forbindelsesordninger, jeg har set i en smart switch. I stedet for at bruge skruestolper eller pigtails har Orro en række med fire stik-i-stikstik bag på kontakten. Du klæber bare de fire bare vægtråde i denne modtager for at oprette forbindelsen, ingen skrue kræves. Hvis du har flere ledninger pr. Linje (hvilket altid vil være tilfældet med den krævede neutrale kraftledning), kan du bruge de medfølgende møtrikker og mini-pigtails til at fuldføre forbindelsen.

Orro switch Christopher Null / IDG
Orros indbyggede ledningsblok sparer en masse plads inde i koblingsboksen, selvom du stadig muligvis har brug for at bruge en pigtail afhængigt af hvor mange ledninger du har brug for.

Det er også værd at bemærke, at Orro inkluderer et udvalg af clip-on spændemøtrikker i stedet for traditionelle trådmøtrikker, hvis du har brug for dem. Desværre har jeg tre neutrale ledninger i min beholder, og Orro inkluderer kun en enkelt tretrådspændemøtrik, så jeg var nødt til at bruge min egen trådmutter til at samle de fire ledninger (inklusive den, der fører til kontakten).

For en smart switch-veteran som mig selv syntes jeg først, dette var lidt mærkeligt, men jeg lærte hurtigt, at ikke kun ledningen af ​​kontakten blev meget hurtigere og enklere, designet sparer også masser af plads inden i koblingsboksen – en flerårig smart switch problem — og gør finagling af kontakten tilbage i kassen meget lettere.

Orro switch Christopher Null
Ikke alle er fan af indstikkede forbindelser på kontakter og stik, men Orro giver ikke et alternativ.

Med den installerede hardware gik installationen temmelig let frem. Appen leder dig gennem den resterende konfiguration, som inkluderer forbindelse til et midlertidigt Wi-Fi-netværk, forbindelse af kontakten til dit eget hjemmenetværk og afsluttning med et par sidste trin. Jeg stødte ikke på nogen problemer med noget af dette, selvom jeg vil bede brugerne om at være tålmodige under netværkskonfigurationen, hvilket tog lidt længere tid end forventet.

Med Orro fuldt konfigureret, finder du selve kontakten stort set intuitiv. Berøringsskærmen på ansigtet har en lodret skyder, der ligner Wemo Smart Dimmer. Mens skærmen som standard er tom, lyser den indbyggede bevægelsessensor, når du nærmer dig kontakten, og angiver, hvor den aktuelle lysstyrke er på dens spektrum. Du kan glide dette op og ned for at kontrollere lysniveauet eller trykke bunden af ​​kontakten helt ned for at slukke lysene. Hvis du klikker på toppen af ​​kontakten, tændes den (til den seneste indstilling af lysstyrke). Et dobbeltklik får dig til maksimal lysstyrke.

Orro switch Christopher Null / IDG
Den oprindelige opsætning foregår stort set på switchens berøringsskærm.

Det store salgsargument med Orro er, som nævnt ovenfor, dets automatiseringer, og der er masser af dem i sættet. Tilstedeværelsesdetektion (via bevægelsessensor, lyssensor og en mikrofon) tænder og slukker lysene, når du kommer ind og forlader rummet, og efter et par dages træning kan Orro justere lysstyrken i løbet af dagen i overensstemmelse med dine præferencer. . Hver af disse funktioner, inklusive automatisk dæmpning, kan slukkes.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *