Netgear Orbi Voice review: Det er ikke den bedste smarte højttaler, men det er et fremragende mesh Wi-Fi-system – My Blog
Home » Latest News » Netgear Orbi Voice review: Det er ikke den bedste smarte højttaler, men det er et fremragende mesh Wi-Fi-system

Netgear Orbi Voice review: Det er ikke den bedste smarte højttaler, men det er et fremragende mesh Wi-Fi-system

Netgears Orbi WiFi System (model RBK50) har været vores top router i hjemmet i mere end to år, så vi blev fascinerede, da vi fik at vide, at virksomheden havde samarbejdet med lydprofilerne på Harman Kardon for at bygge Orbi Voice, en Alexa-drevet smart højttaler, der fungerer som en satellitknudepunkt i et Orbi-baseret netværk.

Det her gennemgåede kit, Netgear-modelnummer RBK50V, består af en RBR50-router bundet med en Orbi Voice-satellit (Netgear-modelnummer RBS40V) for omkring $ 380 på Amazon. Hvis du allerede har en Orbi-router, kan du købe Orbi Voice separat til en MSRP på $ 300 (Amazon solgte satellitten for $ 259, da jeg skrev denne anmeldelse). Den smarte højttaler / satellitkombo kan parres med enhver Orbi-router, men satellitten vil det ikke arbejde med mesh routere fra andre producenter.

Og hvis du er heldig nok til at have et stort udendørs rum omkring dit hjem, har Netgear du dækket med en af ​​de eneste netknudepunkter, der er specielt designet til udendørs brug: Orbi Outdoor Satellite. Orbi Outdoor kan monteres på et stativ eller hænges på en udvendig væg og er grundigt forvitret (IP56) for at beskytte den mod elementerne såvel som fortryllende sprinklere.

Orbis udvikling

Orbi-økosystemet har udviklet sig betydeligt siden introduktionen. Faktisk var det ikke engang et ægte mesh Wi-Fi-system, da det først lanceres. Det var snarere et nav-og-talesystem, hvor Orbi-satellitter kommunikerede direkte med routeren mod noder, der kommunikerede med hinanden. I disse dage kan Orbi-systemer fungere i daisy-chain-tilstand, hvor netværket bestemmer den hurtigste sti, som data kan bevæge sig over netværket, hvad enten det er direkte fra satellitten til routeren eller fra satellit A til satellit B (og så på) og derefter til routeren.

orbi stemmebunke bagpå Michael Brown / IDG
Der var en tid, hvor Orbi-netværk Wi-Fi-systemer ikke understøttede datainformation gennem kabelforbindelser. Det gør de nu.

Den anden store ændring, som Netgear implementerede for længe siden, er at understøtte hardwired backhaul til routeren. Mange nyopførte huse har ethernet inde i deres vægge sammen med elektriske, telefoniske og koaksiske kabler. Og mange hardcore-tech-entusiaster har eftermonteret ældre hjem med Ethernet. Installation af lavspændingsledninger som dette er et meget DIY-venligt hjemmeforbedringsprojekt, hvis du ikke har noget imod at krydse rundt om din loftsrum, kælderen eller krybbeområdet og pirke huller i din gipsvæg. Det betyder ikke noget, hvor hurtigt dit trådløse netværk er, et kablet netværk vil altid være hurtigere.

At have kablede knudepunkter i et mesh-netværk giver dig det bedste fra begge verdener: Kabelforbindelser til hastighed, kombineret med trådløse forbindelser for nemheds skyld, så det var lidt af en head-scratcher, da Orbi ikke lade sine satellitter bruge kabelforbindelser til backhaul. Det gør det nu.

Orbi Voice specifikationer

Orbi Voice-satellitten er en tri-båndsenhed, der kan oprette forbindelse til tre diskrete netværk: Et på frekvensbåndet 2,4 GHz, et andet ved hjælp af et skår af kanaler, der er tilgængelige i 5GHz-spektret, og et tredje ved hjælp af et andet skår af kanaler i det spektrum. Jeg dykker dybere ned i det i performance-afsnittet nedenfor.

orbi rbr50 og satellit toppe Michael Brown / IDG
Orbi Voice er meget større end den router, den er parret med.

Orbi-netværk understøtter alle de førende funktioner, du kunne forvente at finde i en 802.11ac Wave 2-enhed, inklusive båndstyring (routeren leder automatisk hver trådløse klient til det mest passende frekvensbånd); MU-MIMO (multi-user multiple input, multiple output), der tillader en router at overføre data til og modtage data fra flere klienter samtidigt; og stråledannelse, en teknik, der fokuserer transmissionerne mellem routeren og dens trådløse noder på et mesh-netværk.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *