Microsoft genopliver PowerToys med open source-værktøjer til Windows 10-strømbrugere – My Blog
Home » Latest News » Microsoft genopliver PowerToys med open source-værktøjer til Windows 10-strømbrugere

Microsoft genopliver PowerToys med open source-værktøjer til Windows 10-strømbrugere

Microsofts nyfundne forelskelse med open source-projekter gyder et uventet kærlighedsbørn, der måske bare bringer en tåre i pc-veteranernes øjne. PowerToys, en samling strømbrugerværktøjer til entusiaster fra æraen Windows 95 til XP, vender tilbage i sommer i preview-form med et par Windows 10-værktøjer, hvor mange flere projekter fremsættes til overvejelse.

Du finder det moderne PowerToys suite hostet på GitHub, som Randen opdaget i morges. Paret af projekter, der sætter gang i bestræbelserne, ser faktisk meget nyttigt ud.

drivmaskiner maksimerer til nyt skrivebord Microsoft
Knappen Maksimer til nyt skrivebord.

Den første, kaldet “Maksimer til ny desktop-widget”, drager fordel af de virtuelle desktops, der forbliver et af Windows 10s mest nyttige værktøjer, som du måske ikke kender til. Det afslører en pop-up-knap, når du holder musepekeren over knappen Minimér for et program. “Klik på det opretter et nyt skrivebord, sender appen til det skrivebord og maksimerer appen på det nye skrivebord,” forklarer oversigt readme. Fedt nok!

powertoys windows genveje Microsoft
Et eksempel på, hvordan Windows genvejsvejledningsværktøj i PowerToys kunne vises.

Det andet hjælpeprogram er en enkel (men alligevel meget tiltrængt) Windows-genvejsvejledning. Hvis du holder Windows-tasten nede i mere end et sekund, vises en pop-up genvejsguide, der “viser de tilgængelige genveje til den aktuelle tilstand på skrivebordet”, hvilket betyder, at genveje, du ser, er kontekstualiseret til den aktuelle opgave. Igen: Cool! Helt ærligt ville jeg elske, at dette vises som en indbygget Windows 10-funktion, hvis den fungerer så godt, som det ser ud til at skulle.

Disse to hjælpeprogrammer kunne dog bare være begyndelsen. Microsoft overvejer 10 andre PowerToys-værktøjer, som beskrevet i projektets readme:

  1. Fuld vinduesmanager inklusive specifikke layouts til docking og afdocking af bærbare computere
  2. Tastaturgenvejsadministrator
  3. Win + R erstatning
  4. Bedre fanen Alt + inklusive integration af browserfanen og søgning efter kørende apps
  5. Batteri tracker
  6. Nummer til batchfil
  7. Hurtigopløsning swaps i proceslinjen
  8. Musbegivenheder uden fokus
  9. Cmd (eller PS eller Bash) herfra
  10. Indhold menufil browsing

Siden de genoplivede PowerToys lever som open source-projekter, søger Microsofts hjælp til at udvikle værktøjerne og feedback til hvilke af de yderligere værktøjer, der overvejes, der skal prioriteres. “Brug venligst problemer og + 1 til at guide projektet,” the GitHub-side plæderer. Gå videre og begynd at hjælpe, hvis du vil gøre din del i at bringe denne legende til live igen.

Mellem denne og den enormt forbedrede Windows-terminal ser denne sommer ud til at være en god en for pc-entusiaster, der nyder at få deres hænder beskidte!

Bemærk: Når du køber noget efter at have klikket på links i vores artikler, tjener vi muligvis en lille provision. Læs vores politik for tilknyttet link for flere detaljer.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *