Facebook Messenger kommer til Mac og Windows senere på året – My Blog
Home » Latest News » Facebook Messenger kommer til Mac og Windows senere på året

Facebook Messenger kommer til Mac og Windows senere på året

Facebook annoncerede netop en håndfuld nye funktioner til sin ekstremt populære Messenger-app. Blandt dem en ny native desktop-version til både macOS og Windows.

Nyheden blev leveret af Mark Zuckerberg under hans hovedtaler på F8-udviklerkonferencen, men blev først opdaget af fransk side iGeneration, der fandt et Facebook-blogindlæg ved en fejltagelse om Messenger, før det hurtigt blev fjernet.

Facebook forbedrer mobilappen med et projekt kaldet “Lightspeed”, der omskriver koden fuldstændigt for hurtigere ydelse, hurtigere starttider og mindre installationsstørrelse. Brugere kan også se den samme video på samme tid som en gruppe. Disse forbedringer og andre ses ikke i flere måneder.

Mac- og Windows-versionen af ​​appen vises først i efteråret. Den vil have alle funktionerne i mobilappen i henhold til denne tekst fra blogindlægget:

Vi lancerer også en desktop-app til Messenger, der er tilgængelig til både Windows og MacOS. Folk ønsker problemfrit at sende beskeder fra enhver enhed, og nogle gange vil de bare have lidt mere plads til at dele og få forbindelse til de mennesker, de er interesseret i. Du kan downloade Messenger Desktop – og nyde de samme funktioner som appen på din telefon – som gruppevideoopkald, samarbejde om projekter eller multi-task, mens du chatter i Messenger. Vi tester dette nu og vil implementere det globalt senere på året.

Facebook presser på for at gøre alle sine tjenester ende til ende krypteret, men det er uklart, om denne funktion er klar, når macOS- og Windows-apps frigives. Ende-til-ende-kryptering vil blive rullet ud over hele Facebooks produkter og tjenester over tid, med det fulde projekt først afsluttet før 2020.

Bemærk: Når du køber noget efter at have klikket på links i vores artikler, tjener vi muligvis en lille provision. Læs vores politik for tilknyttet link for flere detaljer.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *