Logitech G502 lyshastighedsanmeldelse: Den ikoniske mus opfylder Logitechs trådløse Powerplay-teknologi – My Blog
Home » Latest News » Logitech G502 lyshastighedsanmeldelse: Den ikoniske mus opfylder Logitechs trådløse Powerplay-teknologi

Logitech G502 lyshastighedsanmeldelse: Den ikoniske mus opfylder Logitechs trådløse Powerplay-teknologi

I næsten to år sluttede hvert møde, jeg havde med Logitech, på samme måde: ”Så uh, nogen nyheder om en trådløs G502?” og i næsten to år var svaret på mit spørgsmål nej. Det var dog kun et spørgsmål om tid. Når alt kommer til alt drejer du ikke dit fokus mod trådløse mus og efterlader din bedst sælgende kablede model bag.

Nå, dagen er endelig her, og svaret var endelig “Ja, vi har noget at dele.” I dag afslører Logitech officielt G502 Lightspeed. Jeg har haft en siddende på mit skrivebord i cirka en uge nu, og jeg kan fortælle dig dette: Det kommer til at blive et stykke tid.

Denne anmeldelse er en del af vores runde op af bedste gaming mus. Gå dertil for detaljer om konkurrerende produkter, og hvordan vi testede dem.

Klipning af ledningen

Logitech G502 Lightspeed ser nøjagtigt ud som sine forgængere, bortset fra, du ved, den har ikke et kabel. Og det er nøjagtigt, hvordan det skal være, ja? Husk ikke på det faktum, at som Logitech fortalte mig i sidste uge, næsten hver enkelt komponent skulle omdesignes for at gøre overgangen fra kablet til trådløst. Slutbrugeren er ligeglad med det. Vær ikke opmærksom på teamet af ingeniører bag gardinet. For dig derhjemme skal det se ud som om Logitech simpelthen hentede en ældre G502 og snap kablet.

Logitech G502 lyshastighed IDG / Hayden Dingman

Og i den forbindelse er Logitech G502 Lightspeed en uovertruffen succes. Dette er G502, den samme, som jeg brugte dagligt i tre år lige mellem 2014 og 2017, og også til og fra efter. Det har den samme blide kurve, det samme langstrakte ovale fodaftryk, den samme kompakte tommelfinger hviler fra venstre side. Det er stadig en af ​​de mest behagelige mus, jeg nogensinde har brugt – meget subjektiv, sikker, men jeg er langt fra alene i den vurdering.

Hvad angår funktionalitet forbliver elleve-knaplayoutet intakt, inklusive vippehjulet og parret langs siden af ​​venstre museknap. Selv rulle med dobbelttilstand vender tilbage, så du kan skifte mellem glat og hakket rulletilstand ved at trykke på en knap. Alle oplysninger om G502 er blevet genskabt, de funktioner, der har holdt den på vores liste over de bedste spillemus siden starten.

Alle dem undtagen kablet, det vil sige.

Det er en fantastisk designpræstation, en så smart, at gennemsnitsbrugeren ikke engang bemærker det. Den kablede og trådløse Logitech G502 kan lige så godt være tvillinger. Her kan du kigge på 2018’s G502 Hero og G502 Lightspeed side om side:

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *